Nowy sklep firmowy

Z ogromną przyjemnością chcielibyśmy państwa poinformować o otwarciu nowego sklepu firmowego, w Zielonej Górze przy ulicy Anieli Krzywoń 9 oraz w Zbąszyniu przy ulicy Rynek 13. Serdecznie zapraszamy.

uczestnicy biegu dycha drzymały

Bieg uliczny “Dycha Drzymały” 8 październik 2017

VII Dycha Drzymały za nami! Wielu sympatyków biegania, jak co roku, czeka, aż nadejdzie pierwszy weekend października, a co za tym idzie, kolejna edycja biegu ulicami Rakoniewic – „Dycha Drzymały”. Niewątpliwym rekordem sa tegoroczne zapisy. 1000 zawodników zapisało się w 8 minut i 30 sekund. W niedzielę, ósmego października na starcie pojawiło się 1443 zawodników, a na linię mety w przepisowym czasie wróciło 1422 zawodników. O posiłki dla zawodników i dobre humory zadbała nasza Firma, jedna ze sponsorów zawodów.

herb powiatu grodziskiego

Podziękowanie

Panu Krzysztofowi Zielińskiemu składam serdeczne podziękowania za bardzo dobrą współpracę z samorządem powiatowym oraz gotowość do wspierania jego inicjatyw społeczno – kulturalnych i sportowych. Wyrażając nadzieję na Państwa przychylność i dalsze wsparcie. Z poważaniem Starosta Grodzki Mariusz Zgaiński. Grodzisk Wielkopolski, 18 luty 2017 r.

motocyklowe stowarzyszenie pomocy polakom za granicą wschód zachód

Podziękowanie

Motocyklowe Stowarzyszenie Pomocy Polakom za Granicą “WSCHÓD – ZACHÓD im. Rotmistrza Witolda Pileckiego w Grodzisku Wielkopolskim dziękuje Panu Krzysztofowi Zielińskiemu za udzieloną pomoc przy organizacji wizyty polskich harcerzy z Białorusi. Prezes Stowarzyszenia Rafał Lusina. Grodzisk Wielkopolski, 23 październik 2016 r.

certyfikat srebrny primus nominatus wraz z statuetką

Wyróżnienie

Mamy zaszczyt podzielić się z państwem faktem, iż Zakład Przetwórstwa Mięsnego Krzysztof Zieliński w Wiosce został wyróżniony certyfikatem SREBRNY PRIMUS NOMINATUS w zakresie jakości procesów zarządzania, za walory smakowe oraz wartości odżywcze produkowanych w szerokim asortymencie wyrobów mięsno-wędliniarskich. Certyfikat ważny do 17.03.2018 r.

piąty food and drink festival

Certyfikat

Certyfikat ukończenia szkolenia z zakresu innowacyjnej technologii pieczenia w folii Mylar COOK oraz gotowania Sous Vide prowadzonego przez Szefa Kuchni Adama Chrząstowskiego. Certyfikat otrzymał Dominik Życzkowski. Lublin, dnia 8 września 2016 r. 

Shopping cart

0

No products in the cart.